Amazon Quiz Answers 2 May, 2021 | Win Prizes

0

Check out today’s Amazon Quiz Answers 2 May, 2021. Make it a habit of gaining and improving your general knowledge. You may also win some cool Exciting prizes for what you do. The Amazon Quiz Time starts everyday at 8 AM and ends at 12 PM. Play this Amazon Daily quiz and get a chance to win exciting Prizes Everyday. Visit this ‘Today’s Amazon Quiz Answers‘ page everyday for updated Quiz Answers.

Amazon Daily Quiz Conduct Between 8 AM to 12 PM. You can Participate on Amazon Quiz and Chance to win Exciting Prizes. Timeradical Provide You All The Right Answer Of Amazon Daily Quiz. So You Can Give All Right Answer Daily. If You Lucky You Can Win Prizes Everyday.

Quiz NameDaily Amazon Quiz
Daily Amazon Quiz Time8 AM To 12 PM
Daily Amazon Quiz Date2 May 2021
Today’s Amazon Quiz PrizeExciting Prizes

How To Play Daily Amazon Quiz:

  • First Of Download Amazon App From Google Play Or App Store.
  • Install & Open Amazon Shopping Application.
  • Now Go To FunZone
  • Now Their You will See Today’s Amazon Quiz.
  • Tap On It & Click On Start
  • Now Answer The All 5 Question Right & Win Daily Exciting Prizes.

Amazon Quiz Answers 2 May, 2021

Amazon Quiz Answers 2 May

(Amazon Quiz Answers 2 May, 2021 Will be Updated Between 12:10 AM. Please refresh)

Q1. In Which Indian Union Territory Was The Radio Programme ”Awaam Ki Baat” Recently Launched?

Ans: Jammu & Kashmir

Q2. Which Of These Organisations Is Responsible For Releasing The ‘All India Consumer Price Index’?

Ans: National Statistical Office

Q3. Which South American Country Recently Issued Banknotes Of Denominations As Large As 1 Million Bolivars?

Ans: Venezuela

Q4. This Country’s Flag, Also Called The L’Unifolié, Has What In The Center?

Ans: Maple Leaf

Q5. In Which Italian City Does This Not Exist, Replaced With Only Canals Instead?

Ans: Venice


Amazon Quiz Answers 1 May, 2021

Q1. A stone from Sita Eliya temple will be used in the construction of the Ram Temple in Ayodhya. Where is the Sita Eliya temple located?

Ans: Sri Lanka

Q2. Girl Gang, a track by New Zealand singer Gin Wigmore, has been announced as the official song for what?

Ans: 2022 ICC Women’s World Cup

Q3. Bison is a variant of which supersonic jet aircraft used by the Indian Air Force?

Ans: MiG-21

Q4. This Disney movie’s main character’s look was majorly inspired by whom?

Ans: Tom Cruise

Q5. Alyssa Milano inspired what Disney Princess with this color hair?

Ans: Ariel


Amazon Quiz Term & Conditions:

  • This Daily Quiz Time is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited  and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited
  • you will be bound by these Term & Conditions and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below.
  • These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using www.amazon.in and its mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”).
  • To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only.
  • For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

You Can Read Time Radical on Telegram now


Previous articleAmazon Quiz Answers April 30, 2021 | Win Prizes
Next articleAmazon Quiz Answers May 9, 2021 | Win Prizes
Time Radical is India's Most Populer News Portal, Provide Daily News Of Politics, Sports, Finance, Entertainment, Jobs, Health, Education, Lifestyle, World News & Much More.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here